Informatiemanagement en functioneel beheer (Fbaas)

Organisaties worden steeds afhankelijker van ICT. Daarmee worden we steeds afhankelijker van de mensen die de verbinding moeten maken tussen de ICT en praktijk, oftewel de ICT-beheerorganisatie. Door gebruik te maken van gespecialiseerde en betrokken collega’s in je organisatie, kun je het functioneel beheer aanzienlijk verbeteren en – niet onbelangrijk – ICT leuk maken.

Wij kunnen organisaties hierbij helpen. Wij leveren geen uren of medewerkers, maar externe collega’s die direct ingezet kunnen worden. Mensen met ervaring in de sector en kennis van hun vakgebied. Maar bovenal: professionals met de juiste houding en gedrag. Dat betekent dat je je betrokken voelt bij de corporatie waar je werkzaam bent, je verantwoordelijkheid neemt en je corporatiecollega’s kent zodat je het aanspreekpunt vormt voor iedereen binnen de organisatie. Voor corporaties betekent dit dat zij, naast de beschikking over extra capaciteit en specifieke expertise, beschikken over collega’s die ook hun organisatie, leveranciers en werknemers kennen. Hierdoor spreken onze klanten niet over ‘de externen’, maar over nieuwe teamleden. Dat is de kern van FBaaS: Functioneel Beheer as a Service.

Met Functioneel Beheer als Service ondersteunen wij corporaties in het volledige takengebied van het functioneel beheer. U kunt hierbij het functioneel beheer als dienst afnemen, specifiek toegepast op uw situatie. Dit kan tijdelijk zijn, om bijvoorbeeld een capaciteitstekort op te vangen. Maar wij kunnen ook uw flexibele schil zijn, waarbij wij het volledige functioneel beheer voor u uit handen nemen.

Functioneel beheer

Card image cap